Tisztelt Szülő!

 

A DiGimi online oktatási portált azzal a céllal fejlesztettük, hogy a szülőknek segíthessünk a digitális munkarend alatt.

A portál szolgáltatásainak használatával a szülő könnyen felmérheti, hogy a gyermeke milyen mértékben sajátította el a kiválasztott tananyagot.

A DiGimi online év végi felkészültség mérő tananyagai a felvételi eredményesség alapján Magyarország egyik legjobb gimnáziuma, a Földes Ferenc Gimnázium tanárai közreműködésével készült e-learnig oktatási segédanyagok alapján készültek, amelyeket a Földes Ferenc Gimnázium által működtetetett Digitális Középiskola több mint 16 éve eredményesen használ évente átlagosan közel 400 fő online gimnáziumi képzésére, az érettségizők érettségire való online felkészítésére.

Tudjuk, hogy ezek a tananyagok struktúrájukban eltérhetnek a gyermeke gimnáziumában használt tananyagaitól, de összességében megfelelnek a NAT követelményeinek és teljesen alkalmasak az elsajátított tudásszint ellenőrzésére.

A tananyag kiválasztásakor a tananyag részletes tartalma áttekinthető, ez alapján eldönthető, hogy a gazdag tananyagválasztékból melyikre is van szükségük. Több tananyag választása esetén célszerű a gazdaságosabb tananyagcsomagok közül választani.

A tanulás ellenőrzése a szülő részéről nagyon egyszerű és gyors, ahogy gyermeke a kiválasztott online tananyagokban a tanulás során kitölti az online ellenőrző teszteket és tananyagzáró teszteket, az eredmények felhasználóbarát felületen jelennek meg, gyermeke az ellenőrző tesztek helyes megválaszolásához mindent megtanulhat az online tananyagokból.

A szülő bármikor megnézheti, hogy gyermeke milyen %-os mértékben teljesítette az ellenőrzött tananyag tesztjeit, és amennyiben nem elégedett tanulási előmenetelével, eredményével, azt azonnal megbeszélheti gyermekével.

Az ellenőrző tesztek értékelése objektív, nem függ egyéni tanári elbírálástól. A szülő mentesül az időigényes személyes számonkéréstől, az ezáltal felszabadult idejét másra fordíthatja, és nem kell azon aggódnia, hogy mikor lesz ideje a személyes számonkérésekre, helyette folyamatosan online nyomon tudja követni gyermeke tanulmányi előmenetelét. 

 

Tisztelettel:
DiGimi Team